Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Jul Interiør Møbler Lamper Mat og godis Kaffe og te Velvære og bad Kjøkken Blomster Bilder og kort Kontor Barn Vesker og smykker Tekstiler Saker og ting

UND - THE BAG Terracotta

UND

100% vannavstøtende omull

Farge: Terracotta

 

NOK 699,-

The bag, i terrakotta/jord farger i Carry On kolleksjonen fra norske UND. En praktisk, foret bag / veske med glidelåslukning, praktisk lomme i cord på baksiden, lomme med glidelås på innsiden og kort og lang hank.

Kanvas materialet i Carry On serien har en lett, vannavvisende finish. Det er ikke vanntett, men vil holde tingene beskyttet for lett yr og den gjør det lett å tørke av smuss. Vedlikehold finishen med en egnet impregnering.

Carry On serien er designet med et bærekraftig fokus. Alt ytterstoff og fôr er laget av biologisk nedbrytbar 100% bomull. Polyester finnes bare i glidelåser og skulderhåndtak. Carry On serien er vaskbar. 40° om nødvendig, men vi anbefaler 30° for å spare miljøet og fargene som vil falme i vask.

Perfekt som gymbag, reiseveske, handlebag eller rett og slett som hverdagsbagen som rommer alt du måtte trenge. Lett å pakke med om man treger en ekstraveske på tur.