Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

MONTANA - MARÈE 401 SPISESTOL

Montana

Marée 401 Spisestolen er tilgjengelig som skallstol, med setetrekk, innerside og helpolstring, noe som gjør den egnet for både private hjem, gjestfrihet og møteområder.

Skallet er laget av resirkulert plast i de åtte Montana-fargene Havre, Mushroom, Amber, Beetroot Flint, Persille, Antrasitt og Svart. I de tre polstrede versjonene kommer stolen i tekstilfamiliene Remix 3, Raas, Re-wool, Steelcut 2, Steelcut Trio 3, Sabi og Hallingdal 65 – alle i forskjellige farger. Stolbenene er tilgjengelige i krom eller lakkert utførelse i de samme åtte Montana-fargene. Stolen er kun til innendørs bruk.

Stolen har en høyde på 76,7 cm, en setehøyde på 45,9 cm, en dybde på 50,8 cm, og en bredde på 55,6 cm.

Jakob Martin Skibsted er en prisvinnende designer. Til designen til Marée fant han inspirasjon til stoldesignet fra de karakteristiske bølgeformede sandrillene en tidevann skaper. Disse bølgeformede sporene gir strukturell styrke og et estetisk element til stolen.

Vi gjør oppmerksom på at prisen ikke inkluderer frakt. Denne blir fakturert i etterkant av bestillingen og vil variere utfra volumet på forsendelsen og hvor i landet den skal sendes. Ta gjerne kontakt med oss, så finner vi ut hva denne prisen blir.

NOK 2890,00

Bestillingsvare