Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Jul Kontor Salg Barn Saker og ting Tekstiler Møbler Lamper Bilder og kort Blomster Kjøkken Greengate Klær, vesker og accessories Velvære og bad Kaffe og te Mat og godis Interiør

MERAKI - ANSIKTSSVAMP

Meraki

5pk

 

NOK 79,-

Ansikts-svamp 5pk

Etter en lang dag er det viktig å rengjøre ansiktet ditt før du legger deg til sengs. Meraki har derfor skapt disse fantastiske rengjøringssvampene. Svampene kommer i en pakke med 5 stk. Hver svamp måler 7,7 cm i diameter og 1 cm i høyden. Legg til noen av dine favoritt ansiktsrenser på svampen og bruk den til å rense ansiktet ditt. Hvis du har en vanlig hudtype, kan du rengjøre svampen og bruke den flere ganger. Hvis du har hudproblemer, anbefaler vi at du bare bruker svampen en gang. Vask de rene rengjøringssvampene ved 60 grader.

Ha svampen under vann slik at den utvides. Påfør din favoritt cleanser på svampen. Masser forsiktig ansiktet ditt med svampen i sirkulere bevegelser. Etter bruk skal svampen renses og vannet skal presses ut av den. La svampen tørke på en kald og tørr plass. Bytt svamp når du føler at det trengs.

Meraki