Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

MIQURA - FOTMASKE

Happy Flower Power
Miqura Flower Foot Mask 1 Pair er et par sokker som hjelper deg å få myke og velstelte føtter på kort tid . Disse vakre sokkene er med et deilig serum som er beriket med mange effektive og aktive ingredienser som sheasmør, lotusblomstekstrakt og andrre nøye utvalgte plante- og blomsteringredienser. De sørger for å gi føttene mye fuktighet og pleie , og samtidig har de en beroligende effekt

Sokkene er med en patentert 2-lags teknologi som er perfekt for deg som ønsker å skjemme bort deg selv, i en ellers travel og hektisk hverdag, ettersom de lar deg bevege deg, hele tiden du har sokkene på . Gjør noe godt for kropp og sjel, og ta vare på deg selv med disse sokkene som gjør føttene klare for en ny dag, enten du skal på en lang tur, gjør deg klar for sommeren, eller bare vil ha en deilig følelse av trivsel og deilige føtter.

Masken er egnet for alle hudtyper , og kan brukes hver dag eller etter behov. Denne varianten er med et vakkert blomstermotiv designet av kunstneren Lotte Lambæk som du bare kan være glad for å se på, og som bare gjør hele opplevelsen enda bedre.

Fordel:

- Fotmaske
- Fuktighetsgivende og nærende
- Beroligende
- Gir deg fri bevegelse
Beriket med et nærende serum
- Inneholder 1 par
- For alle hudtyper

Applikasjon:

- Vask føttene
- Bruk en fotmaske på hver fot
- Bruk limstykket til å lukke nær anklene
- Fjern masken etter 15-20 min
- Ingen grunn til å skylle etter
- Kan brukes 1-2 ganger i uken

NOK 79,00