Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

STRING - HYLLE BATHROOM - Hvit 58x20

String

Alt du trenger til badet ditt er nå samlet i en boks. En liten metallhylle som gir deg smart oppbevaring av håndklær, toalettsaker og lignende.

Denne boksen inkluderer følgende produkter: to paneler h50 x d20 cm i hvitt, to metallhyller med lav kaant b58 x d20 cm i hvitt, en stang b58 cm i hvitt, en organizer b9 x d7 x h12 cm i beige, fem j-kroker i hvit og to s-kroker i rustfritt stål.Mål: W58 x D30 x H50 cm.

String Furniture er et ledende skandinavisk designfirma, grunnlagt av arkitekten og designeren Nils Strinning i 1949. Like moderne og tiltalende i dag som det var den gang. String produseres i Sverige og er en designklassiker egnet for alle rom i hjemmet. Et fleksibelt hyllesystem som du selv kan skreddersy til ditt behov. Kombiner sidegavler, hyller, skap, skuffer, bord og annet tilbehør akkurat slik du selv vil. Systemet kan kjøpes både som enkeltdeler og ferdig sammensatte hyllesystem. Dette gir deg muligheten til å bygge på ditt eksisterende system om det blir behov for mer oppbevaring. String er enkelt å montere, lett å tilpasse og det kan ommøbleres om på etter at det er montert opp.

OBS!
Vi gjør oppmerksom på om at det tilkommer ei møbelfrakt ved sending av denne varen. Denne varierer utfra volum på varen og hvor i landet den skal sendes til. Ta kontakt på bo@bomoirana, så regner vi ut denne for deg.

NOK 3150,00

Bestillingsvare