Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Jul Interiør Møbler Lamper Mat og godis Kaffe og te Velvære og bad Kjøkken Blomster Bilder og kort Kontor Barn Vesker og smykker Tekstiler Saker og ting

ZASSENHAUS - PEPPERKVERN Svart/gull 15 Cm

Zassenhaus

Størrelse: 15 Cm

Farge: Svart/gull

Matt, svart krydderkvern fra Zassenhaus’ serie München.

NOK 719,-

En av Zassenhaus’ mest eksklusive modeller med detaljer i gullakkert metall. Perfekt på et dekket bord eller ved komfyren. München-serien har det samme nesten uslitelige kvernverket som alle Zassenhaus’ kverner.

Om München

München er en av Zassenhaus’ mest eksklusive serier. Kvernene er laget i hvit- og svartlakkert bøk og har en dekorativ stålring nederst. Toppen er helt slett. Du bestemmer selv hvilken kvern du vil bruke til salt og hvilken du vil bruke til pepper. Kvernene finnes i størrelsene 15 cm, 25 cm, 35 cm og 45 cm

Bare en vanlig kvern – til du prøver den.

Zassenhaus anses for å være en av verdens beste kvernprodusenter. I Sverige har krydderkvernene blitt svært populære i både restaurant- og hjemmekjøkken. En Zassenhaus-kvern er bare en vanlig kvern – til du prøver den. Det som virkelig utmerker seg med kvernen , er følelsen og den høye kvaliteten. Kvernverket er hardere enn stål og nesten umulig å slite ut. Du kan til og med male grus i kvernen, selv om det er noe vi ikke anbefaler. Samtlige kverner har kvernverk med 25 års garanti.

Alle Zassenhaus-kverner har justerbare kvernverk, noe som betyr at du enkelt kan tilpasse malningsgraden etter eget ønske. Finmalt eller grovmalt? Du bestemmer. I motsetning til mange andre kverner, beholdes den valgte malingsgraden, uansett hvor mye du maler.

Zassenhaus’ kvernverk produseres i herdet keramikk. Det er verdens hardeste materiale nest etter diamant. Du kan til og med male grus i en Zassenhaus-kvern, selv om det er noe vi ikke anbefaler. Keramiske kvernverk har flere andre fordeler, for eksempel at de ikke ruster og at de tåler slitasje mye bedre enn stål.