Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Varegruppe
Påske Lamper Barn Bilder og kort Kontor Saker og ting Jul Interiør Møbler Mat og godis Kaffe og te Velvære og bad Kjøkken Blomster Vesker og smykker Tekstiler

YAXELL - RAN BRØDKNIV 23 Cm

Yaxell

Ransharp

Størrelse: 23 Cm

Brødkniv fra Yaxells serie Ran, 23 cm.

NOK 2299,-

En klassisk brødkniv med tagget blad som skjærer gjennom alt fra den hardeste brødskorpen til mykt tomatskall. Brødkniven kjennetegnes av et langt knivblad med tagget egg. Tennene gjør at det er enkelt å skjære opp alle typer brød, alt fra rundstykker som smuldrer, til rugbrød og surdeigsbrød. Kniven passer også godt til bruk på råvarer med mye syre, ettersom syre tærer mer på en glatt egg enn på en taggete.

RAN

Ran betyr «den utmerkede» på japanske, noe som er et særdeles passende navn på en utmerket knivserie. Bladet på knivene består av 69 lag damaskusstål. Kjernen er laget av hardt VG10-stål og de andre stållagene av mykere, mer rustbestandig stål. Det gjør at knivene er ekstremt skarpe og holder skarpheten lenge. Stållagene er både hamret og polert for å skape den vakre overflaten på bladet. Hardhetsgraden er 60–62 HRC.

Knivhåndtaket er produsert av svart micarta. Materialet er laget ved at linduk og spesialplast sammenføyes under høyt trykk. Dette gir et hardt, vannfast og hygienisk materiale som passer godt i kjøkkenmiljøer. Håndtaket er festet ved hjelp av to kraftige stålnagler. I enden av håndtaket sitter det til og med en rustfri knapp som sørger for at kniven er perfekt balansert.