Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

KORBO - KURV CLASSIC 80 RUSTFRITT STÅL

Korbo

H:52 cm, D:50 cm
Kurv Classic 80 i rustfritt stål

Korbo's håndlagete tråkurver er funksjonelle og tidløse kurver med en historie som dateres tilbake til det tidlige 1920-tallet i Sverige. I gamle dager ble kurvene brukt av fiskere og bønder eller noen som trengte god oppbevaring som kunne tåle vær, vind, slitasje. Design, visjon og håndverk bak kurven er fortsatt like aktuelt i dag som da.

Bak hver kurv ligger tradisjon og dyktig håndverk. Våre kurver er forsiktig vevet for hånd av stolte og erfarne håndverkere. Det tar mange år å mestre håndverket. Kurvene er helt håndvevde, som gjør at ingen kurver er helt identiske med hverandre. Alle kurver er individuelt signert av håndverkeren som vevde kurven.

Korbo-kurvene er tilgjengelige i fire forskjellige materialer. I tillegg til de originale materialene galvanisert stål og syrefast rustfritt stål, er noen kurver nå laget i kobber og messing. Kurvene i kobber og messing er vevd av solid kobber og messingtråd. Over tid vil det utvikles en naturlig tarn på overflaten av tråden som gir den en vakker patina.

Korbo

NOK 1849,00