Handlekurv

Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

LK Hjelle - Frí Sofa

L K Hjelle

Oppdag komfort og stil med sofaen Frí! Denne moderne og funksjonelle sofaen er perfekt for å forvandle ethvert rom til et elegant og avslappende oppholdsområde. Med sin nøye utformede design og førsteklasses materialer tilbyr Frí en unik blanding av luksus og funksjonalitet.

Frí-sofaen er konstruert med et solid treverkramme som sikrer langvarig holdbarhet og stabilitet. Den er polstret med høykvalitets skumfylling, som gir en behagelig og støttende sitteopplevelse. Sofaens seteputer er avtakbare, noe som gjør det enkelt å rengjøre og vedlikeholde.
Ved å velge Frí-sofaen investerer du i et kvalitetsmøbel som både er estetisk tiltalende og funksjonelt. Enten du ønsker å oppgradere stuen, hjemmekontoret eller gjesteværelset, vil Frí-sofaen være det perfekte midtpunktet i rommet.

Utforsk det brede utvalget av farger og teksturer og finn din ideelle Frí-sofa i vår nettbutikk i dag. Opplev luksus, komfort og stil med Frí!

Dette er en bestillingsvare. Ta kontakt med oss på bo@bomoirana.no eller tlf: 75 15 15 11 for informasjon om leveringstid og fraktkostnader.

Fra NOK 52009,00